Люди в паніці вибігали з будинків: На Камчатці стався землетрус магнітудою 6,9 (відео)

У Росії на Камчатці стався сильний землетрус магнітудою 6,9. Епіцентр підземних поштовхів розташовувався за кілька десятків кілометрів від міста Петропавловськ-Камчатський.

Примітно, що перші поштовхи було зафіксовано в акваторії Авачинської затоки, проте загроза цунамі не оголошувалась. Про це повідомляють росЗМІ, передають Патріоти України.

Епіцентр землетрусу знаходився в акваторії Авачинської затоки – за 44 км від міста Петропавловськ-Камчатський. Сейсмостанція "Петропавловськ" повідомляє, що підземні поштовхи сталися на глибині 100 км. За інформацією місцевого управління МНС, жертв та руйнувань внаслідок стихійного лиха немає.

Однак очевидці землетрусу опублікували безліч відео та фото, які суперечать офіційним заявам МНС. Так, місцеві жителі повідомляють, що у будинках тремтіли стіни і падали речі з полиць.

Крім того, внаслідок землетрусу на Камчатці у деяких будинках потріскалися стіни. Найбільше підземні поштовхи відчули жителі Петропавловська-Камчатського, Вілючинська та Єлизовського району. Співробітники МНС проводили евакуацію населення у цій місцевості.

Місцеві жителі скаржаться, що у паніці почали вибігати із будинків. Багато росіян на Камчатці заявили, що зазнали сильного шоку від землетрусу. "Досі руки тремтять", "Всі молитви згадалися, немовля на руках, жесть", "Я під час землетрусу впала", – розповідають місцеві жителі.

Їх вивозили на катування: На Харківщині судитимуть вчительку, яка "здавала" українців під час окупації села

субота, 11 травень 2024, 6:58

У Харківській області судитимуть колишню вчительку молодших класів, яка під час окупації села "зливала" ворогу дані про українських патріотів. . Як повідомляє пресслужба Харківської обласної прокуратури, 57-річна мешканка села Лукʼянці Харківського ра...

Війна не завада? Кремінь назвав дві області України, де в школах досі вивчають російську мову

субота, 11 травень 2024, 6:50

Уповноважений із захисту державної мови України Тарас Кремінь повідомив, що в школах Харківської та Дніпропетровської областей учні досі вивчають російську мову. За його словами, це декілька закладів освіти, 45 класів та 768 дітей. Про це посадовець ро...