Люди задихалися й гинули у вогні: У Росії сталася страшна трагедія в хоспісі (фото, відео)


У Красногорську (Росія) в хоспісі для літніх людей спалахнула страшна пожежа, в результаті якої загинули 9 осіб. Про це повідомляє Telegram-канал "112", передають Патріоти України.

Трагедія сталася на Тінистій вулиці. За даними місцевої влади, дев'ятьох постраждалих забрала швидка допомога, вісім самі вийшли з будівлі. Всі загиблі отруїлися продуктами горіння.

Причиною пожежі в пансіонаті могла стати несправність водонагрівача. Вогонь спалахнув на другому поверсі в районі приміщень, де розташовується сауна. Загальна площа пожежі склала 32 кв. м.

"РИА Новости" з посиланням на адміністрацію Красногорського округу повідомляють, що хоспіс зареєстровано як звичайний житловий будинок і він не мав дозволу на подібну діяльність.

У той же час організатор хоспісу Дмитро Новіков стверджує, що з документами все в порядку, всюди стояли датчики і вогнегасники. Він вважає, що мова йде про самозаймання.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...