"Люди зляться": Чубаров розповів, як Путін може підставити Україну з водою в Криму


Рефат Чубаров, голова Меджлісу кримськотатарського народу, припустив, що окупанти можуть обмежити кримське населення в воді або взагалі відключити її, якщо у населення і підприємств виросте в ній потреба. Про це він заявив в інтерв'ю "Апострофу", передають Патріоти України.

"Це путінська Росія. В ній важко щось прогнозувати. Вони можуть піти на штучне перекриття води, на більш тривалий строк, ніж потрібно, щоб посилити і направити невдоволення проти України. Але не переходитимуть останній рубіж", - сказав він.

На думку Чубарова, багато людей зляться на окупаційний режим і дорікають йому тим, що представники режиму колись говорили, що Крим обійдеться без води, а люди тепер страждають. Журналіст уточнив у Чубарова, чим на його думку є останній рубіж для окупантів, можливо, революцією?

"Та ні, це там неможливо. Але вони будуть говорити, що вода ось є. Нехай не півдня, нехай дві години на день. Але вона є, тому що російський уряд про вас турбуються. Хоча це погана Україна її вам не дає, там фашисти, бандерівці, але завдяки нашому уряду вода є", - відповів Рефат Чубаров.

Джерело: Апостроф

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...