Люті морози будуть: Синоптик розповів про погодний "сюрприз", який очікує Україну взимку

Погода в Україні вже цієї зими буде показувати всі принади морозів. Як повідомляють чиновники, українців чекає найскладніша зима через повномасштабну війну, яку розв'язала РФ. В Укргідрометцентрі повідомляють, що погода повинна бути на боці України, передають Патріоти України.

Під час засідання Штабу з підготовки об'єктів житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду 2022/23 років голова Укргідрометцентру Микола Кульбіда заявив, що морозів варто очікувати взимку, але вони будуть короткими.

"Всі зими у нас з температурним режимом вище норми. Не виключаються морозні періоди, можливо, навіть сильні. Але вони будуть короткими і на загальному періоді зими не вплинуть", - порадував прогнозом він.


Телевізійні уроки дипломатії

середа, 15 травень 2024, 20:00

Масове мистецтво важливе тим, що впливає і на широку аудиторію, і на істеблішмент, який намагається широкій аудиторії подобатись. . Тому акценти, сюжети і наголоси таких творів заслуговують на увагу. . Apple tv+ випустили серіал «Франклін» – про дипл...

Спадок Фіцо: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні. Результати виявились шокуючими

середа, 15 травень 2024, 19:30

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...