Ломаченко дізнався про можливого суперника на бій у США та похвалився вражаючими успіхами на рибалці (фото, відео)

Екс-чемпіон світу в трьох вагових категоріях, український боксер Василь Ломаченко (15 перемог, 11 з них — нокаутом, 2 поразки), який переміг в червні японця Масайоші Накатані, дізнався ім'я свого можливого суперника, інформують Патріоти України.

Як відомо, дворазовий олімпійський чемпіон може очолити вечір боксу в грудні на арені Madison Square Garden в Нью-Йорку (США). Цей факт побічно підтвердив сам Ломаченко, опублікувавши в Twitter пост, в якому натякнув на дату свого наступного бою: «11 грудня» (подібним чином Василь анонсував поєдинок проти Накатані).

Як повідомляє журналіст Ден Рафаель у Twitter, наступним суперником українського боксера може стати колишній чемпіон світу за версією IBF 34-річний Річард Коммі (30 перемог, 27 з них — нокаутом, 3 поразки), який втратив свій пояс, програвши нокаутом у грудні 2019 року Теофімо Лопесу (нагадаємо, що саме цей американець відібрав у Ломаченка чемпіонські пояси). Зазначимо, що в своєму останньому бою боксер з Гани, який мешкає в США, нокаутував Джексона Марінеса.

Поки ж Василь Ломаченко поєднує тренування з активним відпочинком. Наприклад, знаменитий боксер, який відомий своєю пристрастю до риболовлі, добре порибалив на ставках «Надія» в селі Степанівка Одеської області, піймавши, зокрема, кілька здоровенних коропів (усі близько 5,5 кг).

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...