Луческу зібрав нещасній дівчині з Румунії гроші на операцію, допомогли всі гравці "Динамо"

Мірча Луческу

Румун Мірча Луческу, який привів київське «Динамо» до першого чемпіонського титулу з 2016 року, після приїзду додому в Бухарест узяв участь у благодійній акції, повідомляють Патріоти України.

16-річна Джорджіана Попеску, яка проживає в маленькому містечку Бумбешті-Джиу, вісім років тому потрапила в аварію. З того часу її ліва рука була нерухливою, і зараз знайшлися лікарі, які готові повернути працездатність кінцівки дівчини. Ціна питання — 35 тисяч євро. Джорджіані та її сім'ї вдалося зібрати за допомогою благодійних фондів 30 тисяч, а ще п'ять «додав» наставник «Динамо», виставивши на аукціон футболку київського клубу з автографами всіх футболістів команди.

Нагадаємо, що наприкінці березня за ініціативи Луческу було організовано товариський матч між київським та бухарестським «Динамо», і кошти, отримані за продаж віртуальних квитків на гру, були використані для заявки титулованого клубу зі столиці Румунії на наступний сезон.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...