​Lviv croissants: Донька Скрябіна в день народження батька відкрила заклад у Києві, де намагається відтворити дух Кузьми

17 серпня цьогоріч Андрію Кузьменку (Кузьмі Скрябіну) виповнилося б 52

Єдина донька Скрябіна 22-річна Марія-Барбара по-особливому відзначила день народження покійного батька. Разом зі своїм чоловіком Віктором Туром вона відкрила заклад Lviv croissants у Києві. На відкриття завітали зіркові гості й друзі музиканта, а співак Дзідзьо в інстаграмі показав атмосферні фото з новоспеченими власниками.

Про це розповів співак DZIDZIO на своїй сторінці в Instagram. Артист опублікував знімок, на якому позував поряд із Барбарою, її чоловіком та дружиною Скрябіна Світланою Бабійчук на тлі стіни з написом "Місце щасливих людей"

DZIDZIO на відкритті закладу доньки Скрябіна
"У день народження Кузьми його донька Барбара та зять Віктор відкрили неймовірно теплий і атмосферний заклад "Львівські круасани" в Києві. Господарі і я запрошуємо всіх у "Місце щасливих людей", – написав DZIDZIO.

Відзначимо, що на відкриття також завітали співачка Руслана, Pianoбой та соліст гурту Green GreyDiezel. Зірки на стіні всередині закладу залишили свої автографи та найпопулярніші цитати Скрябіна.

Нагадаємо, що 22-річна Марія-Барбара Дочка покійного Кузьми Скрябіна вийшла заміж: фото вийшла заміж за свого однокурсника 20 грудня 2019 року. На розкішне весілля у столичному ресторані були запрошені й представники українського шоу-бізнесу. У червні цьогоріч донька Скрябіна закінчила медичний університет імені Богомольця й отримала диплом лікаря. Вона планує працювати дерматологом, а її чоловік Віктор – хірургом.

Нагадаємо, 2 лютого 2015 року Андрій Кузьменко розбився в автокатастрофі, коли повертався з концерту в Кривому Розі. Щорічно в день його смерті і народження українці зворушливо згадують музиканта.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...