Майбутня світова зірка: 10-річна українка стала чемпіонкою світу з балету і прославилася (відео)

10-річна українка Єлизавета Біденко стала чемпіонкою світу з танців у категорії балет. Дівчинка була наймолодшою учасницею в змаганнях, але зуміла обійти суперниць з Англії, Іспанії, Франції та Польщі. Як йдеться в сюжеті ТСН, Ліза займається балетом з 4 років, передають Патріоти України.

"Я спочатку навіть не зрозуміла, що сталося. Вийшла, дуже рада була", – поділилася пережитими після перемоги емоціями юна балерина. Перед чемпіонатом Ліза тренувалася по чотири години на день. З огляду на такий щільний графік, у дівчинки практично не залишається вільного часу. Але каже, що це їй подобається. Відразу після повернення додому зі змагань вона продовжила тренування, готуючись до нових випробувань.

Ліза планує виступати у Парижі через два місяці та мріє вчитися закордоном. Тренер дівчинки не сумнівається, що з неї вийде справжня "світова зірка": "Приходить на уроки та через кілька хвилин вона вже мокра, вона використовує той потенціал, який тільки може бути". "У нас постійно піднята нога, постійно шпагат, ми спимо у шпагаті, сидимо у шпагаті та їмо у шпагаті", – розповів батько з гордістю.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...