"Майже розірвало руку": Актор Бенедикт Камбербетч потрапив у ДТП

Бенедикт Камбербетч на своєму зеленому автомобілі Lamborghini Urus збив 63-річного пенсіонера Майкла Лоуренса, якиї їхав на велосипеді.

Бенедикт Камбербетч у ролі Шерлока Холмса. Фото: ВВС.

Популярний британський актор Бенедикт Камбербетч, якого глядач знає за участю в популярному серіалі "Шерлок" (Sherlock), потрапив у ДТП. Його елітне авто збило пенсіонера, повідомляють Патріоти України з посиланням на The Sun.

Інцидент стався на британському острові Вайт. Бенедикт Камбербетч на своєму зеленому автомобілі Lamborghini Urus збив 63-річного пенсіонера Майкла Лоуренса, якиї їхав на велосипеді. Удар припав на руку пенсіонера, тому після зіткнення на дорозі було чимало крові. Бенедикт Камбербетч одразу взявся надавати допомогу британцю. "Він (Майкл Лоуренс — ред.) був на своєму новому велосипеді, коли автомобіль несподівано з’явився на дорозі. Удар припав на передпліччя та ледь не розтрощив його. Майклу майже розірвало руку. Скрізь була кров", – розповів друг рибалки, який бачив ДТП.

Зазначається, що пенсіонер одразу не впізнав Бенедикта Камбербетча, оскільки був у кепці. За словами очевидця, кінозірка віддав чисту футболку пенсіонеру та пляшку води, після чого запропонував Майклу Лоуренсу відвезти його до шпиталю. Ймовірно, цю пропозицію потерпілий таки прийняв, оскільки травма руки була складною. Відомо, що чоловіки вирішили не повідомляти про ДТП в поліцію та залагодити справу самотужки. Для цього Бенедикт Камбербетч обмінявся із пенсіонером номерами телефону. Представники актора не коментують аварії.

Очільник Міністерства культури розповів як збираються покарати Повалій, Лорак та інших зрадників України з артистичного цеху

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:58

Вже напрацьовано перелік людей, які можуть підпасти під дію закону, в разі його прийняття, щодо позбавлення високих звань і нагород за підтримку ворога - Росії. Про це сказав т.в.о. міністра культури та інформполітики Ростислав Карандєєв в ефірі телема...

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...