Маленький трудівник: Зеленський вручив нагороду псу-саперу Патрону в присутності Трюдо

Пес-помічник чернігівських піротехніків ДСНС на прізвисько Патрон отримав нагороду від президента Володимира Зеленського. Тоді ж улюбленець українців "познайомився" з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо, передають Патріоти України.

Нагородження українських рятувальників у присутності іноземного гостя відбулося у неділю, 8 травня. Йдеться про саперів, які опанували канадські технології розмінування.

Серед них виявився і знаменитий пес Патрон, який офіційно перебуває на службі піротехнічної групи управління ДСНС України з Чернігівської області. Коли його вивели до політиків, той почав махати хвостом і гавкатиДворічний джек-расел усюди супроводжує свого господаря-рятівника, допомагаючи розмінувати деокуповані території.

Він знаходить бомби, снаряди та інші вибухонебезпечні боєприпаси за запахом. Невелика вага собачки теж допомагає – її недостатньо, щоб міни здетонували.

Песику створили спеціальну "уніформу" з нашивкою ДСНС. Він дуже сподобався українцям, а діти почали масово надсилати Патрону малюнки, де той є головним героєм.

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...

Зірка серіалу "Обіцянка Богу" вступив до лав ЗСУ

четвер, 25 квітень 2024, 12:55

Зірка серіалу Обіцянка Богу, український актор театру і кіно Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ. Феліпенко доєднався до батальйону ударних БпАК Ахіллес 92 ОШБр. Це підрозділ добровольців, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення, інформують П...