Маск намагався все зірвати? У роботі Starlink під час атаки на Севастополь стався збій

У роботі Starlink під час атаки на Севастополь стався збій: подробиці

>У мережі супутникового зв'язку Starlink було зафіксовано збій. Це сталося вночі 13 вересня, коли було завдано удари по окупованому Севастополю, передають Патріоти України.

Про збій повідомив моніторинговий сервіс NetBlocks. "Мережеві дані в реальному часі показують, що супутникова інтернет-платформа SpaceX Starlink зараз переживає міжнародний збій; причина невідома", – заявили там станом на 03:30 (за Києвом)

Згодом у NetBlocks уточнили, що обслуговування Starlink було відновлено після 50-хвилинного збою. "Дані показують, що обслуговування на супутниковій інтернет-платформі SpaceX Starlink (AS14593) було відновлено після годинного збою в кількох країнах; оператор не надав пояснення; тривалість інциденту приблизно 50 хвилин", – йдеться в повідомленні.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...