Мати малюка має українські корені: Ілон Маск став татом вшосте

Майбутня співачка народилася і виросла в канадському місті Ванкувер. Бабуся Граймс була українкою.

Ілон Маск став татом вшосте. Про це знаменитий винахідник похвалився у соцмережах. 32-річна канадська співачка Клер Буше (Граймс) народила дитину очільнику Tesla і SpaceX. Про те, що співачка українсько-французького походження ощасливила його, 48-річний мільярдер проговорився в Twitter, відповідаючи на питання в коментарях, повідомляють Патріоти України.

Співробітник офіційного клубу власників Tesla з Техасу запитав, як справи "з дитиною". Спочатку Маск заінтригував відповіддю: "За кілька годин!" А чотири години потому порадував новиною про те, що і мама і малюк добре себе почувають.

Ілон Маск став татом вшосте: малюк має українські корені

Пізніше стало відомо, що у Маска і Граймс народився хлопчик. Для Граймс ця дитина стала первістком, а ось у мільярдера вже є п'ятеро дітей від першої дружини Жюстін Вілсон, що вчилася з ним в одному університеті в Канаді. Вони одружилися у 2000 році, однак у 2008 пара розлучилася, а Маск втягнувся у хворобливі стосунки з британською актрисою Талулою Райлі. Вони одружилися у 2010-му, у 2012 розлучилися, потім знову сходили під вінець у 2013-му, але у 2016-му знову розлучилися.

Ілон і Клер Буші разом з 2018 року. Спочатку у вагітність співачки не повірили, бо вона славиться екстравагантністю. І появу фото в Instagram з кругленьким животиком сприйняли як піар нового альбому. Майбутня співачка народилася і виросла в канадському місті Ванкувер. Бабуся Граймс була українкою, але навчила онуку російській мові. Обраниця Маска якось зізнавалася, що небайдужа до борщу.


Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...