Мати Саакашвілі розповіла про його з нардепкою Ясько дитину

Мати експрезидента Грузії Міхеіла Саакашвілі Гіулі Аласанія підтвердила, що українська депутатка Єлизавета Ясько народила від нього дитину. Про це жінка розповіла в ефірі "Сніданку з 1+1", передають Патріоти України.

За словами Гіулі Аласанії, дівчинку назвали Жасмін, проте вона поки що не бачила свою онуку. "Ні, я не бачила (внучку - ред.). Це дівчинка. Звати Жасмін", - розповіла мати Саакашвілі.

Вона також розповіла, що спілкується з Лізою Ясько телефоном. Нагадаємо, 1 червня депутатка Єлизавета Ясько, яка була у відносинах з експрезидентом Грузії Міхеілом Саакашвілі, оголосила, що стала мамою. Ясько написала зворушливий пост у Facebook, присвячений своєму материнству. Нардепка прямо не написала, хто є батьком дитини, проте з контексту можна здогадатися, що натякає вона саме на Саакашвілі. Коли саме народилася дитина, Ясько не вказала.

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс прокоментував перемогу Усика

неділя, 19 травень 2024, 23:55

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс привітав Олександра Усика з перемогою над Тайсоном Ф’юрі. Відповідний текст він написав у соцмережі Х, передають Патріоти України. «Сьогодні ввечері ми стали свідками приголомшливого бою і твору історії. Я ради...

Оце так: Відому тенісистку звинувачують у крадіжці меблів і килимів з орендованої вілли

неділя, 19 травень 2024, 23:01

Колишню італійську тенісистку Камілу Джорджі, яка завершила кар'єру в травні цього року, звинувачують у крадіжці меблів і килимів з орендованої вілли у Флоренції. Про це повідомляє Corriere della Sera, передають Патріоти України. За інформацією видання...