Мати в істериці вибігла на вулицю: ​У Росії жінка прийшла в гості до подруги і викинула її немовля з 13-го поверху (фото, відео)

У Новій Москві (Росія) жінка викинула з вікна однорічну дитину. Про це повідомляють у Telegram-каналі tv360, передають Патріоти України.

В гості у квартиру до мами з малюком прийшла подруга. Попередньо, саме вона викинула немовля з вікна 13-го поверху. За словами очевидця, мати дитини після трагедії вибігла на вулицю і схилилася над її тілом. Відзначають, що поліція затримала зловмисницю. Її звуть Дарина Ш., жінці 30 років. Вона була в гостях у Ярослави К.

У Telegram-каналі Hue пишуть, що трагедія сталася ввечері 3 грудня. Дарина викинула дитину з вікна, коли його мама пішла в магазин. Батька дитини Микити також не було вдома. На його думку, дівчина могла знаходиться в стані наркотичного сп'яніння.

Кинули на землю та жорстоко побили: У Варшаві в українця відібрали 400 тисяч євро

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:44

Група осіб в масках у центрі Варшави напали на 58-річного українця та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Про це пише Inpoland в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

Дружина Сенцова очолила український офіс Amnesty International

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:32

Юристка та громадська активістка Вероніка Вельч, яка родом з Франківська, очолила український офіс міжнародної організації Amnesty International. Про це Вероніка Вельч повідомила у фейсбук, передають Патріоти України. "Долучаюсь до міжнародного правоза...