Мати відмовлялася вірити до останнього: Зниклого безвісти на Донбасі 18-річного десантника ЗСУ знайшли через 6 років

18-річний десантник зі Славути на Хмельниччині Сергій Тимощук майже 6 років був у списках безвісти зниклих - на зв'язок він перестав виходити наприкінці літа 2014 року, перебуваючи у зоні проведення АТО в Луганському аеропорту, передають Патріоти України.

Лише зараз за допомогою системи ДНК-ідентифікації останки бійця вдалося встановити. Захисник України загинув 31 серпня 2014 року в бою з російськими окупантами за Луганський аеропорт.

Міський голова Славути Василь Сидор розповів, що пошуки тривали дуже довго. Лише кілька місяців тому з'явилося підтвердження, що останки хлопця знайшли, проте мама відмовлялася вірити в це. Родина зробила повторну ДНК-експертизу, яка ще раз підтвердила, що останки належать саме Сергієві Тимощуку. Тіло загиблого захисника доставлять на Батьківщину й поховають після пом'якшення карантину.

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 12:07

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...

Загиблому було лише 20: Убивство поліцейського на Вінниччині зафіксувала бодікамера (відео)

субота, 20 квітень 2024, 11:45

Унаслідок стрілянини сьогодні вночі на Вінниччині загинув поліцеський, а його напарник зазнав поранень. Трагічну подію зафіксувала на відео бодікамера правоохоронця, передають Патріоти України.