Мати знайшла у роті сина "дірку" і примчала до лікарні, медсестра усунула проблему за 30 секунд (фото)

Молода мама з Великобританії потрапила в незручну ситуацію, виявивши в роті у 10-місячного сина "дірку". Вона прийняла "отвір" за "вовчу пащу" (розщеплення піднебіння) і відвезла дитину в лікарню. Медсестрі вистачило 30 секунд, щоб вирішити проблему, повідомляють Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.

"Я міняла Харві підгузок і побачила у нього на піднебінні велику темно-червону дірку, - розповіла 24-річна Бекі Стайлз виданню The Sun. - Я спробувала її помацати, але він закричав. Тоді я покликала чоловіка, ми включили ліхтарик, і він вигукнув: "Що це, чорт забирай?".

Налякані батьки терміново відвезли Харві до відділення швидкої допомоги, яке знаходилося в 30 хвилинах від їхнього будинку. Спочатку співробітники лікарні сполошилися, але досвідчена медсестра оглянула рот малюка з ліхтариком, і від занепокоєння не залишилося сліду.

"Вона дивилася на нього 30 секунд, а потім сказала: "Це наклейка", - згадує збентежена мама. - Я почала наполягати, що це дірка, але медсестра просто засунула йому палець в рота і витягла її. Я сміялася, тремтіла і ніяковіла... Я сказала їй, що почуваюся справжньою ідіоткою. А вона відповіла: "Ну, я ніколи раніше не лікувала "вовчу пащу" біля дверей відділення невідкладної допомоги"".

По дорозі додому батьки продовжували сміятися від полегшення і сорому. Потім Беккі довелося обдзвонити всіх членів родини, яким вона встигла розповісти про дірку в роті у Харві: йому просто захотілося спробувати наклейку.

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...