Мав деякі проблеми: У Москві трагічно загинув 15-річний син актриси з "Щасливі разом"

За словами родичів, Данило вдень ​​нервував і поводився дивно.

Юлія Дробот. Фото: соцмережі.

У Москві загинув 15-річний син актриси Юлії Дробот (Цибульнікової), що зіграла в багатьох серіалах, серед яких - «Щасливі разом». Як повідомляє «Московський комсомолець», тіло 15-річного Данила виявив під вікнами квартири його двоюрідний брат, передають Патріоти України.

Відзначається, що Данило гостював у бабусі, ввечері вони з двоюрідним братом пішли спати, але вночі хлопцеві захотілося покурити і він вийшов на балкон. Данило довго не повертався, тому брат вийшов за ним на балкон і побачив внизу тіло.
За словами родичів, Данило вдень нервував і поводився дивно. Журналістам стало відомо, що у загиблого були проблеми з душевним станом після травми голови, яку він отримав під час бійки в березні цього року. Данило заступився за дівчину на вулиці, вплутався в бійку з хуліганами, після якої йому знадобилися довгі тижні лікування і операція.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...