Медики були шоковані: Чоловік запхав собі в анус склянку з водою та ходив так кілька днів (фото)

У Непалі 47-річний одружений чоловік запхав собі в анус склянку з водою та проходив так кілька днів. Він звернувся до медиків тільки після того, як почав страждати через запори. Про це пише Journal of Nepal Medical Association, передають Патріоти України.

Чоловік звернувся до медиків та пояснив, що він страждає через запори. Лише згодом непалець зізнався, що він для самозадовлення запхав собі в анус 12-сантиметрову склянку з водою, де вона застрягла. Чоловік стверджує, що він це зробив у стані алкогольного сп'яніння.

Рентгенівські знімки показали склянку з водою в перевернутому положенні у верхній частині прямої і товстої кишки. Перші спроби витягти склянку з прямої кишки чоловіка в лікарні виявилися невдалими.

"Попросивши пацієнта лягти на спину з піднятими ногами, хірурги спробували витягнути склянку вручну. Однак їм це не вдалося, оскільки скло "неможливо було вхопити, щоб витягти", і існував "значно високий ризик розбиття скла, що могло, в свою чергу, призвести до травмування кишечника", - зазначили медики.

Медики провели операцію, щоб витягнути з ануса чоловіка склянку. Медики з Непалу зазначили, що більшість випадків, коли в прямій кишці застряють предмети, припадає на чоловіків у віці від 30 до 40 років. Вони додали, що раніше повідомлялося про такі предмети, як пляшки з-під газованої води і пива, контейнери з-під дезодоранту, дерев'яні або гумові предмети, кістки і батарейки, які застрягали в задньому проході пацієнтів.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...