Медики робили все, що могли: На Львівщині від коронавірусу померла 28-річна породілля

У понеділок, 20 липня, у Жовківській центральній районній лікарні від ускладнень, викликаних коронавірусною інфекцією, померла 28-річна породілля, яка проти ночі на суботу народила дитину. За життя маляти зараз борються лікарі неонатального центру Львівської обласної клінічної лікарні. Про це повідомив головний лікар Жовківської центральної районної лікарні Ігор Шевців, передають Патріоти України.

За його словами, жінка є мешканкою Яворівського району. До лікарні вагітну жінку госпіталізували з підтвердженим Covid-19. Уночі з п'ятниці на суботу вона через кесарів розтин народила дитину. Зараз за життя немовляти борються неонаталоги неонатального центру Львівської обласної клінічної лікарні.

"Жінці 28 років, вона з Яворівського району. У п 'ятницю вночі вона на 27-му тижні вагітності народила дитину через кесарів розтин. Ми зробили все, що могли. Всі спеціалісти, яких тільки можна було залучити: починаючи від обласних і закінчуючи академіком Олександром Паєнком, були залучені. Але врятувати її не вдалося", – каже Ігор Шевців. Подробиць стану здоров'я, з яким жінку госпіталізували до лікарні, лікар не розголошує, до офіційного заключення паталогоанатомів.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...