"Мені дуже мало залишилося у великому спорті": Олександр Усик заінтригував можливим завершенням кар'єри

Український боксер Олександр Усик поділився міркуваннями щодо неминучого припинення виступів на професіональному ринзі, передають Патріоти України.

Чемпіон за версіями IBF, IBO, WBA та WBO, володар титулу The Ring розповів про плани на майбутнє. У нього залишається бажання боксувати, але водночас є розуміння про недовгий період до завершення кар'єри.

"Щодня я думаю про бокс, кар'єру, яка ще на хорошій стадії. У мене є бажання, я хочу тренуватися, хочу боксувати. Але будьмо реалістами, я думаю, що мені дуже мало залишилося у великому спорті. Я це кажу собі, бо справді підходжу до того моменту, коли треба задумуватись про інший вид діяльності", – зізнався Усик.

Українець, якому в січні виповниться 37, розпочав кар'єру професіонала в 2013 році. З того часу він провів 21 поєдинок у першій важкій вазі та хевівейті. Усик залишається непереможним, а також 14 разів нокаутував суперників.

Раніше Усик і Ф'юрі узгодили поєдинок за абсолют у хевівейті. Бій між українцем-чемпіоном і британським боксером із титулом WBC остаточної дати ще не отримав. Робочі варіанти – 23 грудня і січень 2024 року. Поєдинок відбудеться в Саудівській Аравії.

“Я можу собі накрутити думок": Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив перші заяви після суду

субота, 27 липень 2024, 21:22

Підозрюваний у вбивстві громадської діячки та екснардепки Ірини Фаріон 18-річний мешканець Дніпра В’ячеслав Зінченко після судового засідання, на якому йому обрали запобіжний захід, кілька хвилин поспілкувався із журналістами. Відео розмови опублікован...

Запропонував старенькій киянці допомогу: Власниця трикімнатної квартири на Печерську пустила до себе незнайомця і стала безхатьком

субота, 27 липень 2024, 21:00

Власниця трикімнатної квартири на Печерську на схилі років опинилась на вулиці через зухвалого шахрая, який привласнив її помешкання. За словами правоохоронців, 48-річний чоловік підшукував людей без родичів, які мають у власності нерухомість. Таким чи...