"Мені огидно від того, що роблять обидва кандидати": Відомий воїн АТО підірвав мережу постом про вибори

"І мені болісно бачити, як мої друзі і знайомі сваряться один з одним, розходяться, навіть погрожують один одному", - заявив Валерій Ананьєв.

Валерій Ананьєв. Фото: соцмережі.

Відомий блогер-десантник, ветеран АТО Валерій Велікжанін, більш відомий як Валера Ананьєв, звернувся до українців перед другим туром виборів президента з яскравим посланням, передають Патріоти України.

Він засудив, що суспільство стало занадто ворожим через політичні розбіжності і закликав співгромадян не втрачати тверезість мислення, роблячи свій вибір. Пост Ананьєв опублікував на своїй сторінці у Facebook, де він став хітом. Всього за годину допис зібрав 1,3 тис. лайків, 266 коментарів і 225 репостів.

"Про вибори. Перший і останній раз. Мені огидно дивитися на те, що відбувається. Мені огидно від того, що обидва кандидати в своїх технологіях використовують найниціші людські пристрасті, щоб чітко відокремити своїх прихильників. Бажання перемогти в цій боротьбі затьмарює все, що є доброго і світлого в людині, і не залишається майже нічого. Готові на все: на підступність, обман, зраду, демонстрацію спідньої білизни... Хіба що не вбивають один одного", — обурився він.

Ананьєв також піддав жорсткій критиці тих лідерів думок, які протягом чотирьох років розпалювали ненависть, обзиваючи один одного і своїх або чужих прихильників різними прізвиськами (на кшталт "зрадофілов" або "порохоботів"). Ветеран вважає абсолютно недоречним, що такі підбурювачі тільки зараз згадали про те, що у них є співвітчизники, яких треба в чомусь переконати.

"Мені прикро бачити рівень освіченості мого народу, який готовий реготати з фарсу, злих безглуздих жартів, але не здатний побудувати хоч якусь логічну послідовність думок, щоб ухвалити зважене рішення. Рівень полеміки йде довкола: "твій кандидат алкоголік, а твій наркоман". Мене це ображає, я це ви, а ви це я. Мені болісно бачити, як мої друзі і знайомі сваряться один з одним, розходяться, навіть погрожують один одному. Спостерігати за цим боляче", — пише Ананьєв.

Підсумовуючи, він додав, що сам з радістю і великим задоволенням підтримав би чесного, компетентного, адекватного політика. Але його, на його думку, зараз в Україні немає. "Але обирати доведеться", — резюмував ветеран АТО.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...