"Mercedes тікає від погоні": У Києві п'яниця за кермом на очах у патрульних розбив п'ять авто (фотофакти)

В Голосіївському районі столиці, на вулиці Антоновича ввечері 27 серпня п'яний водій прямо на очах у патрульних потрощив п'ять автомобілів. Чоловік за кермом Mercedes таким чином намагався втекти від правоохоронців, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу патрульної поліції Києва.

Правоохоронців насторожило те, що після зупинки водій став виконувати дивні маневри на смузі громадського транспорту - їздив взад-вперед на очах у патрульних.

Коли перевіряли документи, помітили, що водій поводиться неадекватно. Йому запропонували провести тест на алкоголь, але замість цього він натиснув на газ.

"Далі події розвивалися стрімко: водій рушив з місця на великій швидкості, залишивши документи інспекторам, і відразу скоїв ДТП з двома автомобілями, які проїжджали повз. Проїхавши до перехрестя, в'їхав ще два припаркованих авто і зупинився", - йдеться в повідомленні.


46-річного водія все ж таки затримали, але тест на сп'яніння проходити він відмовився. Тепер йому загрожує ряд штрафів відразу за кількома статтями за порушення правил дорожнього руху.

Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: Митрополит дав пояснення

четвер, 2 травень 2024, 6:37

У суботу перед Великоднем потрібно поводитись, як годиться християнам: вшановувати Господа, нічого не святкувати та зберігати спокій і тишу. А от святити у неділю в храмах можна будь-яку їжу, яка може мати для людей "сакральне значення". Про це в інтер...

В Україні запустять кешбек за купівлю українських товарів, але всі операції будуть "під ковпаком": Що треба знати

четвер, 2 травень 2024, 6:30

Анонсована держпрограма "Купуй українське", в рамках якої люди отримуватимуть кешбек за купівлю деяких видів вітчизняної продукції та послуг, дозволить державі стежити за транзакціями громадян. Справа в тому, що користувач для отримання кешбеку повинен...