Мережа у захваті: Мадонна знялася в головних уборах від українського дизайнера (фото)

Американська співачка Мадонна поділилася відео, на якому позувала в головних уборах від українського дизайнера Руслана Багінського, передають Патріоти України.

Відповідний ролик 62-річна знаменитість опублікувала на особистій сторінці в Instagram. На ньому вона танцювала біля дверей свого будинку в Беверлі-Гіллз, демонструючи стильний образ. Акцент в кадрі Мадонна зробила на головних уборах з нової осінньої колекції Багінського, один з яких був з вишитим кристалами написом M. "Нічний клуб у вбранні від Schiaparelli", – прокоментувала публікацію співачка.

До речі, Багінський також опублікував у своїх соцмережах відео Мадонни. Він висловив своє захоплення тим, що "ікона стилю" носить його дизайнерські кепки.

"Ікона стилю і легенда музики Мадонна позує в індивідуальній кепці baker boy з кристалами RB і вовняній кепці з нашої колекції FW. Просто вау!" – написав Багінський.

Зазначимо, що шанувальники прийшли в захват від нової публікації Мадонни. Вони засипали артистку компліментами.

"Моя королева", "Дуже круто", "Виглядаєш дуже добре", "Вогонь", "Мені це подобається", – написали люди.


Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...