Мережу розсмішила реакція котика на перший у його житті сніг (відео)

Надворі вже кінець листопада і снігова завірюха завітала й туди, де її навіть ще не чекали. Хоча дехто з нетерпінням чекає цього сезону, є й ті, кому ще належить відчути справжню сутність зими. Це стосується кота, зображеного на вірусному відео. Користувачів мережі потішила реакція пухнастого на перший сніг у його житті.

Пухнастик нещодавно вперше зіткнувся з надзвичайним явищем – снігом. І, відверто, побачене за вікном вразило його до глибини душі.

Цей пухнастик ніколи раніше не бачив сніг. І коли за його віконцем почалася справжня хуртовина, він не зміг стримати свого здивування та захоплення. Пустун почав кружляти на підвіконні і нявкати щосили, здивовано дивлячись на власника.

Ймовірно, йому хотілося не лише побачити, а й спробувати на дотик та смак. Втім, такої можливості йому поки не дали.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...