"Мі з нею встретілися вдруг на вечеріночке": Безруков похизувався відео, де в 17 років співає "українською"

Відомий російський актор Сергій Безруков опублікував запис своєї студенської акторської роботи, де співає та розмовляє суржиком. Неуважно послухавши ролик, російські ЗМІ поширили новини про те, що артист розмовляв українською мовою. Цікаво, що майже всі слова в діалозі та пісні – російські, а ті, що актор намагався подати як українські – принизливо викривлені. Ролик з'явився в його Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Автор опублікував своє студенське завдання, яке презентував викладачам на першому курсі акторського факультету Школи-студії МХАТ. На сцені він зіграв уривок однойменної комедійної п'єси Михайла Старицького "За двома зайцями".

На відео 17-річний Безруков з гітарою виконує пісню дівчині, періодично змінюючи українські слова на суржик. До прикладу, в самому початку чітко чути, що артист плутає літери "и" та "і", а тому в його виконанні пролунало: "Мі з нею встретілися вдруг на вечеріночке". Утім, щоб заспівати "українською мовою", за версією росЗМІ, потрібно кілька разів змінити "она" на "вона", додати до російських слів закінчення "-ся" і далі просто співати російською мовою.

За сюжетом, дії п'єси відбувалися в Києві, ймовірно, тому студенти вирішили імітувати українську. Цікаво, що сам Безруков не стверджував, що вивчив державну мову України. "Де мої 17 років? Уривок із "За двома зайцями" Михайла Старицького у постановці мого батька", – підписав відео артист, який вже в 2022 році підтримав геноцид українців, мовою яких вчився співати.

Даріо Срна розповів, у чому Шахтар кращий за Динамо

субота, 27 квітень 2024, 14:44

Даріо Срна заявив, що не вважає Шахтар сильнішим за Динамо, однак донецький клуб, краще працює на трансферному ринку. Про це повідомляє KDK, передають Патріоти України. «‎Я не можу сказати, що Шахтар сильніша команда за Динамо. Динамо треба поважати. Б...

Казав, що "у твоєму віці - це нормальна поведінка": У Києві екстренер змусив дитину займатись сексом за гроші

субота, 27 квітень 2024, 14:14

У Києві до 12 років позбавлення волі засудили екстренера, який показував двом малолітнім дівчатам порнографічні відео, оголювався перед ними, змусив дітей фотографуватись голяка. Крім того, одну із дівчат дорослий чоловік примусив займатись проституціє...