"Мілевського та іншу шушваль туди покликали гостями": У Мінську на вечірці диктатора Лукашенка виступили українські заробітчани Брежнєва та Меладзе (відео)

У п'ятницю, 28 травня, Віктор Лукашенко, син невизнаного президента Білорусі Олександра Лукашенка, влаштував вечірку, на яку запросив співати відомих зірок – Віру Брежнєву, Григорія Лепса та Валерія Меладзе. Саме це "свято" стало приводом до теплої зустрічі Мілевського і Брежнєвої у Мінську, зазначають Патріоти України.

Відповідне відео з'явилося в Telegram-каналі Motolko. Також на званій вечірці були і інші зірки шоубізнесу.

"... в Лебединому була "звичайна п'янка", яку, як повідомляють, "організував" Віктор Лукашенко. Манишева, Мілевського та іншу шушваль туди покликали гостями. Виступали: Віра Брежнєва, Лепс, Меладзе, Emin. Це, до речі, вони летіли літаком ЯК-42, який прийняли за вертоліт Росгвардіі. Повідомляють, що були і "спеціальні" дівчата для гостей. Правда, не у всіх вистачило мізків не публікувати фото і відео", – йдеться у підписі під відео.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...