Цим двом у кривавій диктатурі затишно? Мілевський похвалився знімком з Вірою Брежнєвою, котра прилетіла до Мінська на заробітки

Колишній футболіст київського «Динамо» та збірної України 36-річний Артем Мілевський, який минулого сезону виступав за «Минай», проводить відпустку в рідному Мінську. Віце-чемпіон Європи серед молодіжних команд похвалився в соцмережі знімком з відомою співачкою Вірою Брежнєвою, повідомляють Патріоти України.

«Люди, любіть один одного! Мінськ. Я і Верон. Пісні, на яких я виріс, перебуваючи в Києві», — написав Артем Мілевський під фото, на якому він ніжно обіймає дружину Костянтина Меладзе.

«Володимирович — топ!», «Як назад виберешся? Літаки не літають», «З штанців виріс Тьома»,"Чому Мінськ, а як же Майамі? Старієш, брате!", «Меладзе в Парижі», — наввипередки гострять в коментарях підписники.

До речі, знайшлися й ті, хто безцеремонно поцікавився у Артема, чи було у нього щось зі співачкою, натякаючи на давню історію з Тіною Канделакі. Нагадаємо, Мілевський зізнався, що з Канделакі «у нього було», а ось затягнути в ліжко Дашу Астаф'єву йому завадив найкращий друг Олександр Алієв.

Зазначимо, що після повернення до Білорусі з України Артем насамперед зустрівся з батьками і улюбленою сестрою Ксенією, до речі, в минулому професіональною тенісисткою. «Вдома завжди краще», — підписав знімок футболіст.

"Був час, коли я розмірковувала стати монахинею": Колишня дружина Віктора Павлік знайшла своє кохання

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:30

Колишня дружина українського співака Віктора Павліка Лариса Созаєва зізналася, що після смерті сина та розлучення розмірковувала над ідеєю піти в монастир. Проте згодом вона вирішила, що не знайде спокою в служінні Богу, та вирішила шукати кохання на с...

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...