Мілевський назвав головну проблему Мудрика в "Челсі"

Колишній нападник Динамо Артем Мілевський поділився думками з приводу Михайла Мудрика і його виступів у Челсі, передають Патріоти України.

«Мудрик прийшов у Челсі, у нього 10-й номер. Він перейшов за 80 мільйонів. Це колосальний тиск. Це добре, що в нього зараз команда, де перебувають молоді хлопці й молодий тренер. Але якби він потрапив у команду, де був Лемпард, Дрогба, кого там тільки не було, наприклад, за Моурінью — його б просто посадили там, він би нічого не зміг.

Зараз у нього, слава Богу, всі молоді. Йому треба грати завдяки його сильним сторонам. Як він грав у Шахтарі, як він грає у збірній? Він м’яч отримав, між ним один футболіст і він. Я робив би як — просто кидай м’яч у будь-який бік і біжи. Коли він починає щось придумувати, у нього не виходить".

За словами Мілевського, українець повинен використовувати свої сильні сторони. «Мені завжди говорили всі тренери, Сьомін говорив: «Що в тебе сильне? Ти біжиш? Ти не біжиш. Ти добре м’яч корпусом прикриваєш? Так. Ти можеш віддати передачу? На цьому грай. У тебе удар з-за меж штрафного є? Ні. Значить, краще віддай комусь. Алієв поруч — віддай йому, він проб'є.

І ось так він має грати. Він знає свої сильні сторони, він повинен їх ще далі розвивати. Думаю, всі ми хочемо, щоб Мудрик у Челсі заграв і був на провідних ролях. Йому потрібно багато працювати. Тиск не такий, як був у Циганкова і Довбика — коли пацани прийшли, ніхто від них не очікував, що таке буде, що вони влаштовують кожен тур.

Мудрик прийшов у Челсі - всі вже очікують, типу, 10-й номер. 10-й номер — це, вибач мене… Тотті в Ромі був, відомі люди, легенди взагалі. Із цим тиском дуже важко жити, коли йде хейт на тебе. Я знаю, що таке хейт. Я все життя прожив із цим хейтом. Чим швидше він це зрозуміє, тим швидше у нього може щось вийти", — сказав Мілевський на YouTube-каналі ВОЛОШИН.

В Україні різко змінилася кількість пенсіонерів: Що відбувається

субота, 27 липень 2024, 17:35

В Україні, незважаючи на старіння населення, кількість пенсіонерів знижується вже впродовж багатьох років. Наприклад, ще в січні 2020-го, згідно з даними ПФУ, їх було 11,3 млн. За весь час їхня кількість незначно зростала всього кілька разів: у квітні ...

Комісія Мінкульту фіксує розкрадання держмайна: З Почаївської лаври зникли цінні ікон, які передавалися в оренду Московському патріархату разом з архітектурним комплексом

субота, 27 липень 2024, 17:00

В ході перевірки збереження державного майна Свято-Успенської Почаївської лаври на Тернопільщині, яке перебуває у безоплатному користуванні УПЦ МП, виявлено низку порушень. Про це йдеться у звіті комісії Міністерства культури та інформаційної політики,...