Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України.

За IGNIS грають футбольні агенти та функціонери, а також журналісти та блогери. Клуб є одним із організаторів Української футбольної медіаліги. На матчах регулярно проводяться збори для ЗСУ.

У себе в Instagram IGNIS виклав відеопрезентацію, наголосивши, що Артем уже два тижні працює з командою. За словами українця, він у захваті від атмосфери в клубі, а також задоволений тим, як проходять заняття.

"Після тренування боліло все. Я навіть в "Динамо" стільки не бігав", – цитує Мілевського пресслужба IGNIS.


Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...