Міцних м'язів, як не бувало: Спортсмен підхопив коронавірус і не впізнав себе після хвороби (фото)

Будучи в кращій формі у своєму житті, Ахмад Айяд не думав, що у нього є підстави турбуватися щодо нового коронавірусу.

Спортсмен Ахмад Айяд змінився до невпізнання через коронавірус. Про це повідомляє видання People, передають Патріоти України.

Будучи в кращій формі у своєму житті, Ахмад Айяд не думав, що у нього є підстави турбуватися щодо нового коронавірусу. Все почалося в березні, коли він зрозумів, що йому важко робити навіть найпростіші речі, наприклад, гуляти або дихати вільно.

11 березня Айяд повідомив, що у нього з'явилися симптоми, схожі на грип, включаючи легку лихоманку, чхання, кашель, важке дихання і втрату енергії. Кілька днів по тому його друг, помічник лікаря, переконав його піти в лікарню, де 15 березня він дізнався, що хворий коронавірус.

Його стан погіршився в той же день, в лікарні його поставили на апарат ШВЛ. Він пролежав у комі 25 днів і перебував в сильному седативному і маревному стані. "Я опритомнів і подивився на мої руки, мої ноги, і мої м'язи зникли", - сказав він CNN. "Я був трохи схвильований, наприклад, де мої ноги? Куди поділися мої ноги?". Айяд втратив більше 60 фунтів. Тим не менш, він дуже хотів почати свій шлях до одужання.

Протягом трьох тижнів спортсмен працював над відновленням сил, починаючи зі згадування навичок ковтання, розмов і ходьби. Він почав з розгинання ніг, потім бічних випадів, і врешті-решт зробив присідання і кругові прогулянки навколо лікарні, розповів він CNN.

Лікарня повідомила, що коли Айяда виписали з лікарні 22 квітня, у нього все ще був тромб в лівій руці і пошкодження серця і легенів. Однак, його лікар сказав, що він робить успіхи в своєму відновленні. "Кожен день я почуваюся все краще і краще, - сказав Айяд 1 травня. - Я поступово набираю вагу. Я багато їм. Я виходжу на вулицю", - розповів він.

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...

Ви будете здивовані! Шкільні хулігани в дорослому віці мають вищу зарплату і більш задоволені життям - результати дослідження

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:52

Дорослі, які у шкільні роки були хуліганами, мають вищу зарплату та більш задоволені своїм життям, ніж ті, хто мав зразкову поведінку. Таких висновків дійшли фахівці Інституту соціальних та економічних дослідників Великої Британії, передають Патріоти У...