Між "зрадою" та "ударом по Росії": Андрій Данилко розповів, навіщо звернувся до Пугачової на Юрмалі

Український артист, автор Вєрки Сердючки – шоумен Андрій Данилко – прокоментував свою поведінку на сцені в Юрмалі, зазначають Патріоти України.

Як відомо, на музичному фестивалі Лайми Вайкуле Вєрка Сердючка просто зі сцени вклонилася співачці Аллі Пугачовій і побажала їй здоров'я. Це обурило деяких українців, в той же час ненавистю спалахнули російські засоби масової пропаганди. Після цього Данилко заявив, що він товаришує з артисткою вже багато років поспіль, тож не вбачає нічого сенсаційного у своєму вчинку.

"У чому сенсація? Я привітався зі сцени з людиною, яку люблю. У нас був чудовий спільний період. Ми знімалися в новорічному мюзиклі "За двома зайцями", чудовий період. Ми звикли один до одного. У мене завжди було якесь людське ставлення до неї. Я ніколи не ліз, але перед піснею "Є пропозиція", Інна ("мама" Вєрки Сердючки – прим. ред.) подарувала букет… І що тут за сенсація?", - здивувався Данилко в інтерв'ю "И Грянул Грэм".

Шоумен не приховує, що захоплюється сміливістю Алли Пугачової. Зокрема, як після початку повномасштабного вторгнення вона виїхала з РФ, покинувши свій розкішний маєток, і перевізши всю родину до Ізраїлю.

"Вона сильна. З одного боку, вони прекрасно жили, могли змовчати, як сиділи собі в замку, як багато роздумує, а ні. Що б там не казали, я на її боці. Вона по відношенню до України… Це такий удар по путінській Росії, її позиція. Вони (росіяни – прим. ред.) заспокоїтись не можуть", - додав Андрій.

Нагадаємо, нещодавно Андрій Данилко висловився про мовчазну позицію співачки Софії Ротару під час війни. І зізнався, яким був їхній крайній діалог.

У когось зламався прибутковий бізнес: У США ураган виніс на пляж кокаїн на мільйон доларів

середа, 7 серпень 2024, 10:00

В американському штаті Флорида ураган виніс на пляж десятки пакунків з кокаїном. Їх знайшов відпочивальник, якому пакети видалися підозрілими, повідомляє Bild, передають Патріоти України. Поліцейські, що прибули на виклик, виявили у пакунках кокаїн на ...

Тариф на газ в Україні злетять? Скільки доведеться платити за кожен куб та чи збільшать до "ринкової" ціни

середа, 7 серпень 2024, 9:52

В Україні тариф на газ для населення не зміниться щонайменше до кінця квітня 2025-го. За кожен кубометр доведеться платити 7,96 грн. І хоча в "Нафтогазі" й заявляють, що ринкова ціна значно вища, насправді в газовій галузі склалась унікальна для Україн...