Молимося за життя 81-річного рятівника української Церкви: Патріарх Варфоломій захворів на COVID-19

Всесвітній патріарх Варфоломій отримав позитивний результат тесту на COVID-19. У пресслужбі патріархату в Стамбулі повідомили, що він має легкі симптоми захворювання, повідомляють Патріоти України з посиланням на Ekathimerini.

81-річного патріарха негайно відправили на обстеження до центральної стамбульської лікарні. Його загальний стан виявився досить добрим, пише видання.

Пресслужба додала, що Варфоломія повністю вакциновано від коронавірусу. Він також нещодавно переніс успішну операцію зі встановлення серцевого стенту у Нью-Йорку.

"Вселенський патріарх дякує всім за інтерес до стану його здоров'я і закликає кожного дотримуватися рекомендацій лікарів та наукових експертів. Він також закликає тих, хто ще не вакцинований, піти і зробити це заради себе та суспільства", – йдеться у повідомленні.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...