Момент падіння "втомлених" ліхтарних стовпів на новоствореному Шулявському мосту потрапив на відео, а Кличко звернувся в поліцію і вказав на винних

ЗМІ шириться відео моменту падіння електроопор на Шулявському шляхопроводі, яке ускладнило рух автомобілів в центрі Києва, зазначають Патріоти України.

"Питання в тому, як були встановлені стовпи. Судячи з фото, неякісні шви, гідроізоляція. Треба судитися. На такі роботи є гарантія. Це однозначно відповідальність генпідрядника і субпідрядника, який відповідав за освітлення", - кажуть київські чиновники.
У тому, що на Шулявському мосту в Києві прямо на проїжджу частину з автомобілями обрушилися три залізних ліхтарні стовпи, винен генеральний підрядник, який неякісно виконав свою роботу. Про це кажуть комунальники столиці.
Мер столиці, Віталій Кличко, також вважає, що відповідальність за падіння ліхтарів на міст лежить на генпідряднику, який повинен відповідати за якість робіт.
«Я переконаний, що правоохоронні органи повинні оперативно встановити причини інциденту - щоб винні понесли відповідальність», - заявив мер.
За його словами, експерти та оперативно-слідча група на місці встановлюють причини падіння опор, а також обстежують інші опори на мосту.
До правоохоронних органів звернулися як генеральний підрядник реконструкції шляхопроводу, так і замовник виконання робіт. Комунальне підприємство «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд Києва» звернулося із заявою в поліцію.

Нагадаємо, міст відкрили після реконструкції рік тому, в грудні 2019 року. Старт руху авто дав Віталій Кличко, який в костюмі Діда Мороза проїхався на квадроциклі. На ремонт Шулявського моста в 2019 році була виділена загальний кошторис розміром 1,05 мільярда гривень.

На Закарпатті прикордонник застрелив жителя Дніпра, який намагався незаконно перетнути кордон

п’ятниця, 17 травень 2024, 13:54

Військовослужбовець прикордонного загону застрелив 39-річного жителя Дніпра під час його спроби перетнути українсько-румунський кордон на Закарпатті. Прикордонника вже затримали працівники Державного бюро розслідувань (ДБР), повідомляють Патріоти Украї...

Про мотивацію

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:26

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...