"Монета тверезості": Елтона Джона нагородили в клубі Анонімних алкоголіків

За його словами, наркотики зробили з нього "монстра". Сьогодні співак намагається розповідати людям про інші цінності.

Співак Елтон Джон показав фанатам "монету тверезості", яку отримав від спільноти Анонімних алкоголіків. Йому вручили її за 29 років тверезого життя. Фото медалі співак показав в Instagram, передають Патріоти України.

- В цей день 29 років тому я був зламаною людиною. Я нарешті знайшов в собі сміливість вимовити три слова, які потім змінять моє життя: "Мені потрібна допомога". Спасибі всім самовідданим людям, які продовжують допомагати мені на моєму шляху в тверезості. Я вічно вдячний, - поділився вокаліст.
Елтон Джон не приховував, що пробував наркотики, страждав розладом харчової поведінки і ризикував заразитися ВІЛ.
- Моя пристрасть і відданість музиці відкрила переді мною всі двері, які тільки можна уявити, і піднесла на нові висоти в житті. Але коли я досяг вершини, щастя стало ілюзорним, і прийшла темрява. Я втратив мою людяність в наркотиках, алкоголізмі і розладах харчової поведінки, - розповідав Джон.
За його словами, наркотики зробили з нього "монстра". Сьогодні співак намагається розповідати людям про інші цінності.
- Людський дух - сильна річ в світі, а коли ним керує доброта, і він робить добрі справи, відбуваються чудеса. Ніщо не є більш глибоким і сильним, ніж усвідомити нашу загальну людяність. Я знаю, як просто впасти в розпач. Ми повинні піднятися над ним і підняти інших, - підкреслив вокаліст.
На думку зірки, темрява особливо сильна перед світанком, а сучасне суспільство переживає важкі часи. Він вважає, що людям варто стати людянішими, тоді світ зцілиться.

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...