Мордор не отримав "наркотика" натхнення. "Да мы вам счас всем покажем Кузькину мать": Португалія розгромила Росію в фіналі Євро-2022 з футзалу (відео)

У вирішальному протистоянні турніру на арені Ziggo Dome в Амстердамі зійшлися чинний чемпіон світу та Європи Португалія та тріумфатор Євро-1999 Росія. Земляки Кріштіану Роналду не залишили Росії шансів для державного шовінізму у вирішальному матчі, зазначають Патріоти України.

Португалія — Росія — 4:2

Голи: Томаш Пасу (19), Андре Коелью (27, 32), Пані Варела (40) — Соколов (10), Афанасьєв (13).

Перший тайм фіналу Євро-2022, у якому португальців підтримували уславлений ексфутболіст «Барселони» Луіш Фігу та легенда світового футзалу Рікардінью, пройшов з обопільними шансами на успіх. У підсумку Росія зусиллями Соколова та Афанасьєва реалізувала два свої моменти, а Португалію завдяки влучному удару Томаша Паса — один.

Луїш Фігу та Рікардінью

Після перерви, як і у півфіналі з Іспанією, земляки Кріштіану Роналду, якому напередодні виповнилося 37 років, змогли перетворити 0:2 на 3:2. Переможний гол на свій рахунок записав автор «дубля» Андре Коелью. Четвертий м'яч піренейці, які виграли на турнірі всі шість поєдинків, забили за секунду до фінальної сирени вже у порожні ворота.

Команда Португалії підтвердила свій статус найсильнішої збірної Старого Світу, а ось росіяни, які перервали свою 11-матчеву переможну серію, програли п'ятий із шести фіналів чемпіонату Європи, здобувши «срібло».

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...