Московський кореспондент спробував підколоти українського тренера "Шерифа" Вернидуба, але отримав достойну відповідь

Юрій Вернидуб

Український тренер Юрій Вернидуб, який сенсаційно здобув з молдавським «Шерифом» дві перемоги в стартових турах групового турніру Ліги чемпіонів, став об'єктом насмішок з боку російських ЗМІ, зазначають Патріоти України.

Наш співвітчизник давав інтерв'ю журналістам видання «Спорт-Экспресс», і серед інших питань пролунало: «Коли ви все ж повернете дуб?». До честі наставника, він не забарився з відповіддю, «поставивши» на місце інтерв'юерів.

«Почитайте українську казку „Котигорошко“. Там є всі прізвища: і Вернигора, і Вернидуб, і інші. Це все казкові герої. І я пишаюся своїм прізвищем! У мене козацький рід! Дуб буде стояти вічно! Тому що у мене є два сини та два онуки. Цей рід буде все життя. Я пишаюся цим», — «парирував» Вернидуб.

При цьому росіяни самі зганьбилися при публікації інтерв'ю. Спочатку вони казку «Котигорошко» обізвали «Кот і горошок», а потім виправили на «Катігорошек».

Тим часом молдавське ProTV Chişinău опублікувало дані про зарплату українського фахівця в клубі-сенсації нинішньої Ліги чемпіонів. За інформацією журналістів, наш співвітчизник отримує в Тирасполі менше 20 тисяч євро на місяць. При цьому Карло Анчелотті, «Реал» якого поступився в Мадриді «Шерифу», має зарплату 500 тисяч євро на місяць, тобто заробляє у 25 разів більше за Вернидуба.


В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...