Моторошна трагедія: У Іспанії під час футбольного матчу прожектор на смерть розчавив фаната

Трагічний інцидент трапився під час поєдинку п'ятого за силою дивізіону Іспанії між "Лененсе" та "Леальтад де Віллавічіоса". Про це повідомляє Eldesmarque, передають Патріоти України.

Зазначається, що поєдинок було зупинено в другому таймі через падіння прожектора на трибуни. Як з'ясувалося, він розчавив одного з фанатів, який помер у реанімації через травми, несумісні з життям. Ще один опинився у лікарні із травмою голови.

Так, причиною падіння став сильний вітер. За повідомленнями з Іспанії, спочатку на прожектор упав рекламний щит. Клуб "Лененсе" розпочав розслідування інциденту, а наступні матчі чемпіонату розпочнуться з хвилини мовчання. Щодо жертви, то ним виявився 66-річний Хосе Мануель.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...