"Може робити свідомо х**ню. З нього зараз х*ровий маркетолог": Відомий український музикант - про Потапа

Лідер гурту Друга Ріка Валерій Харчишин в інтерв'ю STAND UP Battle Club розповів, що думає про зіркових колег, які перебувають за кордоном. Під час розмови Харчишин згадав про зустріч з Монатиком і відповів, що думає про скандал з Потапом, передають Патріоти України.

Харчишин і Друга Ріка активно гастролюють з благодійними концертами, але після туру завжди повертаються до України. «Я бачив там тих, хто сидить там постійно. Я був здивований побачити їх. Говорить мені (Монатик): „У нас там успіхи, в Таллінні“. А я думаю, у нас скрізь начебто нормально, не sold out, але нормально. У деяких місцях трохи не добрали людей. А він мені говорить: „А у нас все добре“. А я відповідаю: „Ну, звісно, ти ж російською там виступав“. А він мені: „Ні, у мене програма українською“. Але ж він завоював свого слухача завдяки російській мові. Я не маю претензій до нього, він щось робить. Гірше, коли просто сидить і пи*дить», — зазначив артист.

Як відомо, нещодавно Потап осоромився через трек під назвою Волонтер. За словами Харчишина, він дослухав до кінця трек і вважає, що пісня була написана як гімн Добробата. «Ця пісня просто для них. Написана швидкоруч. Він дуже не дурний хлопець. Якщо, наприклад, Олег Анатолійович (Винник) робить щось і думає, що це круто. Переконаний у тому, що воно краще, ніж Степан Гіга, то Потап може робити свідомо х**ню. Можливо, з нього зараз х*ровий маркетолог, трохи випав з середовища. Багато часу провів не тут. Не варився у нашому воєнному котлі. Коли я повертаюся звідти, 3−4 дні я в депресії, адаптуюся. Як після польоту в космос. Депресія з'їдає. Там миттєво потрапляєш у середовище без війни. Ми всі винні, що в нас таке лихо», — сказав музикант.

Нові правила: Мін'юст назвав число засуджених за вбивство, які отримають право вийти достроково

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:59

Потенційний мобілізаційний резерв - це 2,2 тис. осіб, засуджених за вбивство. Такі дані назвала заступниця міністра юстиції Олена Висоцька у інтерв'ю з "Главкомом". «Наразі картина щодо ув’язнених за статтею 115 Кримінального кодексу («Умисне вбивство»...

Якщо у чоловіка немає військового квитка з собою: Яке покарання передбачено законом

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:37

Від 18 травня чоловіки повинні носити з собою військовий квиток або тимчасове посвідчення військовозобов'язаного. Якщо цього документа не буде з собою - можуть виписати повістку. Адвокат Роман Сімутін пояснив всі нюанси. "Відповідальність за відсутніс...