Можна брати без роздумів: Експерти назвали ТОП-10 вічних автомобілів

Аби автовласник-аматор уникнув зайвих проблем і користувався придбаним авто із задоволенням, йому варто уважно вивчити характеристику обраного транспортного засобу і переконатися у його належному технічному стані, передають Патріоти України.

Але при цьому слід розуміти, що існує цілий перелік надійних вживаних авто, які довго прослужать, а ремонт не коштуватиме захмарних грошей. Рейтинг саме таких автівок, в якому враховано кількість поломок, які виникали протягом 500 000 кілометрів пробігу, а також вартість запчастин і ремонту, публікує видання Твоя машина.

1. Audi A1. Автомобіль B-класу відомого німецького виробника, є наступником моделі Audi 50, яку виготовляли з 1976 по 1978 роки. Світова прем'єра Audi A1 відбулася у березні 2010 року на автосалоні в Женеві. Там компанія презентувала трьох-дверну версію моделі, яку представив Джастін Тімберлейк. П'ятидверний хетчбек Audi A1 дебютував в 2011 році на автосалоні у Франкфурті.

Audi A1

2. Honda CR-V. Авто снащене високотехнологічним бензиновим турбодвигуном, об'ємом 1,5 літри з максимальною потужністю 193 к. с й обертами 5600 об./хв. Це ідеальний баланс між продуктивністю й ефективністю, завдяки ексклюзивному турбонаддуву й оптимальному ступеню стиснення. Автомобіль демонструє невелику витрату пального у місті (в середньому 8,5 л/100 км.).

3. Lexus RX. Кросовер класу «К2» із повним приводом є п'ятою генерацією моделі. Автомобіль було представлено влітку 2022 року. Кросовер RX є одним із найбільш продаваних люксових SUV у світі. Тому працюючи над п'ятим поколінням, Лексус втілив всі свої сучасні розробки та технології у новий RX.

4. Audi A6. Це автомобіль бізнес-класу, що випускається німецьким автовиробником Audi AG. Він прийшов на зміну Audi 100 у 1994 році. А6 виробляється в місті Неккарзульм, Німеччина. Доступний у кузові седан та універсал.

Audi A6.

5. Mercedes-Benz GLK. Це компактний автомобіль, представлений в 2008 році на Пекінському автосалоні. Має спільну платформу з Mercedes-Benz C-Класу (W204). Стоїть лише на сходинку нижче від ML-Класу. Однак за результатами краш-тесту відповідно до досліджень Euro NCAP Mercedes GLK отримав п'ять зірок за безпеку, з них за захист пасажирів він отримав 32 бали, що становить 89% від максимально можливого результату, за захист дітей — 37 балів (76%), за безпеку пішоходів — 17 балів (47%).

До першої десятки рейтингу довговічних увійшли також Porsche 911, Toyota Camry, Mercedes E-Class, Ford Focus та Volvo XC60.

Також варто звернути увагу на ТОП-3 автомобілів, які вже перетнули 10-річний вік:

1. BMW 5 серії (Е39)

2. Toyota Camry XV40

3. Volkswagen Passat B5

Що буде, якщо поштою прийшла повістка і людина не з’явиться до ТЦК - пояснення

неділя, 29 вересень 2024, 17:43

Повістка вважається врученою, якщо її отримано, відмовлено від отримання або адресат відсутній за місцем проживання, передають Патріоти України. Спосіб отримання повісток до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) зазн...

В Україні побачили надпотужний 800-сильний "Гелендваген" для бездоріжжя (фото)

неділя, 29 вересень 2024, 16:52

У Києві помітили новий Brabus 800 4×4². Надпотужний варіант "Гелендвагена" призначений для бездоріжжя. Світлини авто опублікували на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в Instagram, передають Патріоти України. Позашляховик Brabus 800 4×4² створений на базі екстр...