"Ми були в суцільному шоці": Перший випуск "Від пацанки до панянки-5" закінчився бійкою - в новому сезоні стало на одну учасницю менше (фото)

Увечері 1 березня на Новому каналі стартував 5 сезон реаліті "Від пацанки до панянки", який виявився доволі багатим на події для представниць так званого покоління Z. Дівчата знайомилися та притиралися - хто за чаркою, а хто з кулаками. Крім цього "пацанки" проходили свої перші випробування на шляху до Школи леді, передають Патріоти України.

"Кожні 20 років змінюється покоління. Покоління Z - двигуни сучасності, це творці, а наші дівчата виявилися руйнівницями, - розповіла перший заступник директора Школи леді Катерина Виноградова. - Перед тим, як учасниці потрапили до Школи леді, вони мали пройти перевірку на сумісність з іншими поколіннями".

На жаль, це завдання "пацанки" провалили, що називається, з тріском: учасниці реаліті в п'яному угарі увірвалися до чужого гаража з представниками покоління Y, і це був тільки початок. При знайомстві з поколінням Х у бібліотеці дівчата так з'ясовували стосунки між собою, що рознесли читальний зал і ледь не повбивали одна одну.

"Вони настільки жахливо поводилися в перший день, що ми знаходилися в суцільному шоці, - зізналася директор Школи леді Тетяна Мокріді. - Складалося враження, що вони не усвідомлювали, куди потрапили. Щоб їх розум протверезів, щоб вони стали відповідальними, мотивованими та зрозуміли, що проект - це серйозно, дівчата отримали завдання - обрати людину, яка покине реаліті, не потрапивши до Школи леді. Їхнє рішення нас шокувало".

Вже 8 березня глядачі проекту дізнаються, для кого ж так і не відкриє свої двері Школа леді, і хто покине 5 сезон вже на старті.

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...