"Ми нікого дуже сильно не били": 16-річний нападник на літніх людей в Івано-Франківську пояснив свої мотиви (відео)

Правоохоронці доставили до управління поліції 16-річного хлопця, який нападав на місцевих мешканців Івано-Франківська, зокрема — літніх людей. Він виявився сином добровольця ЗСУ. Про це повідомили в поліції області, передають Патріоти України.

Зазначається, що хлопцю повідомили про підозру за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство), вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Він пояснив свої дії тим, що вони з друзями «вирішили «хайпанути» у Мережі та нібито не хотіли завдати шкоди людям, а удари «були імітовані». Хлопець зазначив, що ніякого відношення до політичних партій чи громадських рухів вони не мають.

Окрім 16-річного затриманого, поліція встановила ще одного причетного до нападів. Його місцеперебування встановлюють. Фігурантам загрожує до семи років позбавлення волі.

Також поліцейські встановили одну з осіб потерпілих, яка підтвердила факти з відео, встановлюються особи інших потерпілих, додали у поліції.

Раніше у закритих Telegram-каналах поширилися відео, на яких зафіксовано, як невідомі штовхають, потім розпилюють в обличчя газ, після чого — жорстоко б’ють людей ногами. На кадри потрапили, зокрема літні люди.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...