"Ми ще дуже далекі від перемоги": Масі Найєм показав пошкоджені автівку та квартиру після ракетного удару по Києву (фото)

Внаслідок ракетного удару по Києву, який окупаційні війська Росії здійснили вранці 23 січня постраждала квартира адвоката та військового Масі Найєма. Про це він розповів у Facebook та показав фото наслідків "прильоту", передають Патріоти України.

У квартирі Масі Найєма вилетіли шибки, на момент удару його не було вдома. Однак там залишався його собака Бармалей. "Там собака залишився, поки мене немає. Це дуже дивний приліт поруч з домом. Бо такого ніколи не було, щоб прилітало туди. Треба гуртуватись. Ми ще дуже далекі від перемоги. Але і від поразки теж. Бережіть себе", - повідомив Найєм.

Втік зі служби, ще й вихвалявся цим: ДБР затримало дезертира з Франківщини

четвер, 9 травень 2024, 17:28

Правоохоронці затримали військовослужбовця, який вихвалявся, що не повернеться на службу та підбурював до втечі інших військових.Про це повідомили у Державному бюро розслідувань, передає "Еспресо.Захід". Фігурант проходив службу в одній з військових ча...

Влаштували провокацію: Хакери зламали супутниковий ефір низки українських каналів і запустили показ параду в Москві

четвер, 9 травень 2024, 16:45

Росіяни зламали супутниковий ефір каналів груп StarLight Media та «Інтер» і запустили трансляцію параду в Москві на Красній площі. Про це свідчать відео, які почали з’являтися в телеграм-каналах. . Цю ж інформацію підтвердили «Детектору медіа» і в Нац...