На Черкащині судитимуть місцевого жителя, який спаплюжив могилу воїна

На Уманщині Черкаської області чоловік спаплюжив могилу загиблого військового. Тепер він постане перед судом. Про це повідомила пресслужба поліції Черкащини, передають Патріоти України.

Встановлено, що 52-річний місцевий житель з друзями розпивав алкогольні напої на місцевому кладовищі. З могили українського захисника, котрий віддав життя за незалежність, фігурант вирвав та викинув поминальні вінки, розірвав поминальну стрічку та перекинув пластикову вазу із живими квітами.

Зловмиснику оголосили про підозру за ч. 3 ст. 297 Кримінального кодексу України. Наразі досудове розслідування завершено. Слідчі направили до суду обвинувальний акт стосовно фігуранта. Зловмиснику загрожує обмеження волі на строк від чотирьох до п’яти років або позбавлення волі від чотирьох до семи років.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...