На Чернігівщині водій вилетів на зустрічну і влаштував ДТП, багато жертв (фото, відео)

У Чернігівській області жахлива лобова ДТП між Cherry M11 та Renault Megane забрала життя обох водіїв, а також одного пасажира, ще четверо отримали травми. Від удару передні частини автомобілів розтрощило майже вщент, передають Патріоти України.

Аварія трапилася приблизно о 4-ій ранку 16 грудня біля села Лихачів Носівського району, повідомляється на сайті ГУНП в області. За даними поліцейських, 39-річний чоловік за кермом Cherry M11 виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся Renault Megane, яким керував 44-річний водій.

Водії обох транспортних засобів і пасажир першого авто загинули на місці події. Ще чотирьох пасажирів – по два з кожної автівки – з травмами різного ступеню тяжкості було доправлено до лікарні. І загиблі, й потерпілі – мешканці Сумської області.

Cherry M11 зіткнувся із Renault Megane

Поліція з’ясовує всі обставини дорожньо-транспортної пригоди у межах розслідування за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох людей).

Винуватець залишився живим: У центрі Броварів прогримів вибух, є постраждалі (фото)

субота, 11 травень 2024, 21:59

Увечері, 11 травня, приблизно о 20.40 у центрі Броварів пролунав вибух. Про це повідомив міський голова Броварів Ігор Сапожко, передають Патріоти України. За попередньою інформацією, постраждало дві особи, один з них – співробітник поліції. На місці пр...

Журналістка СТБ, яка покинула Україну через війну, балотується до місцевої ради Ірландії

субота, 11 травень 2024, 20:50

Журналістка Наталія Красненкова, яка поїхала до Ірландії, рятуючись від агресії Росії в Україні, стала першою українкою, яка балотується в депутати місцевої ради в ірландському графстві Керрі. Про це повідомляє видання Irish Independent, передають Патр...