На Донеччині юнаки 16 та 18 років скоїли подвійне вбивство й намагалися замаскували його під пожежу (фото)

Хлопцям загрожує довічне ув'язнення.

На Донеччині двоє юнаків скоїли подвійне вбивство й намагалися замаскувати його, влаштувавши пожежу. Деталі зухвалого злочину повідомляє прес-служба обласного управління Нацполіції на своєму сайті, передають Патріоти України.

Зазначається, що у Торецьку правоохоронці отримали повідомлення від рятувальників про пожежу в покинутій будівлі. Там при гасінні виявили два трупи - місцевих мешканців 52 та 44 років. На них виявили ознаки насильницької смерті.

У ході оперативно-розшукових заходів було з'ясовано хід подій і викрито зловмисників. Ними виявилися місцеві мешканці 16 та 18 років. Жертвою юнаків став спочатку безхатько, з яким у них виникла сварка, а згодом і бійка. Його почали бити руками та цеглиною, внаслідок чого чоловік на місці помер.

"Усвідомлюючи, що за вчинений злочин їм не уникнути кримінальної відповідальності, зловмисники вирішили "позбутися" трупа та приховати сліди злочину. Тіло потерпілого вони перенесли до покинутої будівлі, однак очевидцем дій фігурантів став випадковий перехожий. Чоловіка, як свідка злочину, фігуранти вбили тим самим способом", - йдеться у повідомленні.

Обидва тіла були підпалені. Все "законспірували" під пожежу через необережне поводження з вогнем. Нині зловмисникам повідомили про підозру у вбивстві, скоєному групою осіб. Їм загрожує довічне ув'язнення, а зараз затримані перебувають під вартою.

Скандальна норма: Чому чоловікам за кордоном не продовжують закордонних паспортів - пояснення консула й адвоката

понеділок, 29 квітень 2024, 16:30

Припинено прийом нових заяв на вчинення консульських дій від певної категорії українців, а саме чоловіків, віком 18-60 років, які тимчасово перебувають за кордоном. Виняток становлять лише оформлення посвідчення особи на повернення в Україну. Такі дії ...

Дослідження показало: Вчені нарешті розгадали таємницю Бермудського трикутника

понеділок, 29 квітень 2024, 16:22

Ділянка моря між Флоридою, Пуерто-Ріко та Бермудськими островами широко відома як Бермудський трикутник. Таку назву він отримав у ХХ столітті, коли його почали пов'язувати із загадковими зникненнями літаків та човнів. Багато років стверджується, що к...