"На два місяці відправляюся на гауптвахту": Українського поета та військового затримало ДБР

Українського поета та військового Ігоря Мітрова затримало Державне бюро розслідувань. Про це Мітров написав у Facebook, передають Патріоти України.

"Сьогодні я з медичних причин відмовився від виконання бойового наказу, через що був затриманий ДБР. Тепер я на два місяці відправляюся на гауптвахту, де буду очікувати справедливого українського суду... Колись побачимось", – написав поет-доброволець.

Зазначимо, поет, критик, літературознавець Ігор Мітров народився в Криму 1 вересня 1991 року. Колись досліджував півострів, беручи участь в археологічних розкопках. Тепер же бачить рідні землі лише уві сні, але як боєць 95-ї окремої десантно-штурмової бригади всіма силами наближає момент їх деокупації.

Рекордні гонорари: Стало відомо, скільки Усик та Ф'юрі зароблять за бій

четвер, 16 травень 2024, 8:23

Стало відомо, скільки зароблять за бій український боксер Олександр Усик (21–0, 14 КО) та британець Тайсон Ф'юрі (34–0–1, 24 КО). Усик і Ф'юрі отримають рекордні гонорари за бій у своїй кар'єрі. Тайсон Ф'юрі отримає за бій 69 млн. доларів, а гонорар Ол...

Бережіться! Хакери ГРУ РФ активізували атаки на телефони військових ЗСУ

четвер, 16 травень 2024, 8:15

Російські хакери активізували атаки на мобільні телефони українських військових. Фахівці розповіли про особливості атак та як захиститися. "Хакери РФ збільшили кількість кібератак на мобільні пристрої українських військових. У другому півріччі 2023 рок...