Жінка була молода та гарна: На Франківщині п'яний мажор насмерть збив байкерку і хотів "порішати на місці" (фото)

У Яремче сталася смертельна ДТП за участі байкерки з Києва Олени Денисенко. Водій позашляховика виїхав на зустрічку і зіштовхнувся із дівчиною на мотоциклі. На місці водій-винуватець зіткнення намагався "вирішити питання". Про це повідомив нардеп-мажоритарник із Прикарпаття Василь Вірастюк, передають Патріоти України.

Водій авто був п'яним

Аварія сталася вранці 6 липня у гірській місцевості у Яремче на Івано-Франківщині. Водій позашляховика Volkswagen Touareg їхав заокругленою ділянкою дороги не впорався із керуванням.

Він виїхав на зустрічну смугу і там зіштовхнувся із байкеркою з Києва 32-річною Оленою Денисенко. Жінка не мала шансів врятуватися, пише Вірастюк. Водночас сам водій неушкоджений, бо його врятували подушки безпеки.

"За словами свідків, чоловік був у стані алкогольного сп'яніння та пропонував винагороду, щоб допомогли втекти з місця події. За попередніми даними 1,19 проміле зафіксували в організмі водія позашляховика",
– написав нардеп.

Вірастюк додав: дізнався, що 25-річний водій на кожному етапі встановлення деталей намагається "порішати". Відтак він хоче звернути увагу громадськості до цієї смертельної ДТП. Він закликав правоохоронці, медиків та суддів дотримуватися справедливості.

У мотоспільноті у фейсбуці також написали про цю ДТП. Там зазначили, що чоловік-винуватець ДТП "мажорний і його намагатимуться відмазати".


Гардероб льодовикового періоду: Вчені відкрили цікаві подробиці, в чому ходили неандертальці

четвер, 25 квітень 2024, 9:05

Саме неандертльцям приписують винахід одежі, в той час як предки сучасної людини розгулювали по Африці практично голими. Тодішній суворий клімат Євразії змушував первісних мисливців постійно мерзнути, особливо взимку. Учені отримали непрямі докази того...

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...