На Харківщині авто ЗСУ протаранило блокпост, є постраждалі (фото)

У Харківській області 16 вересня авто військових не впоралося з керуванням та в'їхало в блокпост в районі міста Чутово – постраждало четверо військових. Про це повідомив Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, передають Патріоти України.

Як розповіли медики, вони саме поверталися до Харкова після успішної евакуації. Дорогою їх зупинили на місці дорожньо-транспортної пригоди. Водій військового автомобіля не впорався із керуванням та в’їхав у блокпост в районі міста Чутове. На місці була лише одна бригада з Полтавщини.

Медики допомогли військовим, які потрапили в аварію на Харківщині. / © КНП ХОР
"Наші бригади негайно зреагували та в повному обсязі надали медичну допомогу. Для подальшої госпіталізації постраждалих передали бригаді Полтави", - йдеться у повідомленні.

В Україні запустили електронну чергу до ТЦК: Як записатися і що треба знати

понеділок, 20 травень 2024, 2:35

Міністерство оборони розпочало тестування свого нового сервісу - електронної черги до ТЦК та СП. Попередній запис уже доступний у 19 територіальних центрах комплектування. Про це повідомили в офіційному Telegram-каналі Міноборони. Так, тестування серві...

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс прокоментував перемогу Усика

неділя, 19 травень 2024, 23:55

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс привітав Олександра Усика з перемогою над Тайсоном Ф’юрі. Відповідний текст він написав у соцмережі Х, передають Патріоти України. «Сьогодні ввечері ми стали свідками приголомшливого бою і твору історії. Я ради...