На Харківщині "солодка парочка" повісила, а потім утопила свого собаку

Наприкінці червня жителі Бабаїв жорстоко позбавили життя свого собаки, який не лаяв і начебто не захищав домоволодіння, повідомляють Патріоти України.

"Спочатку вони підвісили тварину на капроновій мотузці, після чого жінка почала завдавати удари молотком по тулубу та голові, а потім вони помістили її до металевого чана з водою. Переконавшись, що собака не подає ознак життя, чоловік та жінка дістали його та закопали на території домоволодіння", - повідомили у поліції Харківщини.

Тварина прожила у подружжя майже два роки. Слідчі повідомили про підозру 71-річній жінці та 81-річному чоловіку за жорстоке поводження з тваринами. Якщо їхню провину буде доведено, їм загрожує до восьми років позбавлення волі.

Що буде, якщо поштою прийшла повістка і людина не з’явиться до ТЦК - пояснення

неділя, 29 вересень 2024, 17:43

Повістка вважається врученою, якщо її отримано, відмовлено від отримання або адресат відсутній за місцем проживання, передають Патріоти України. Спосіб отримання повісток до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) зазн...

В Україні побачили надпотужний 800-сильний "Гелендваген" для бездоріжжя (фото)

неділя, 29 вересень 2024, 16:52

У Києві помітили новий Brabus 800 4×4². Надпотужний варіант "Гелендвагена" призначений для бездоріжжя. Світлини авто опублікували на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в Instagram, передають Патріоти України. Позашляховик Brabus 800 4×4² створений на базі екстр...