"У мене питання: люди, ви серйозно?": На "холостячку" Мішину накинулися хейтери через повернення в "Танці з зірками", актриса дала відсіч

Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина різко відповіла хейтерам, які накинулися на неї через останній ефір "Танці з зірками". У цьому випуску артистка була суддею. На своїй сторінці в Instagram зірка вирішила порушити тему етики й доброти в інтернеті, передають Патріоти України.

За словами Мішиної, її директ просто розірвало від кількості хейту та побажань смерті. Причиною стало те, що вона поставила дев'ять балів за виконання танцю Юлії Саніній.

"І ось у мене питання: люди, ви серйозно? Ми сидимо на розважальному шоу, завдання якого зробити так, щоб вам було цікаво та захопливо. Я розумію прихильність фанатів, для яких виконавець кумир, і вони готові на багато що, але в такій ситуації?! Я ж не 2 їй поставила. І навіть якщо 2, я маю право на власну думку щодо танцю", – написала акторка.

Ксенія вважає, що всі ті, хто пишуть злісні побажання, вони найперше самостійно руйнують себе. Я дуже сподіваюся й вірю, що торік, коли я з Женею Котом отримувала дев'ятку, а то й гірше, ви не писали те саме суддям минулого сезону. Ми з Женею стояли на танцювальному майданчику й розуміли, що кожен із них має власну думку, і з гідністю приймали всі оцінки та коментарі, сподіваюся, як і учасники цього сезону...", – зазначила артистка.

Також вона нагадала, що в інтернеті все, як у житті – на тому кінці дроту теж читає людина. "Ведіть себе так, як у житті. Я уявити собі не можу, що має бути в душі в людини, щоб у такій ситуації вона відчула таку руйнівну емоцію. Але я всіх вас прощаю і зичу вам знайти щастя та спокою. І якщо вже витрачати свій дорогоцінний час на повідомлення незнайомим людям, нехай це буде щось добре, що наповнить вас самих любов'ю та добром", – додала Мішина.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...